Energie aanbiedingen nu nog gemakkelijker

Je kunt eenvoudig ieder jaar tientallen tot honderden euro’s besparen door over te stappen op energie aanbiedingen. Er zijn altijd veel acties en aanbiedingen van alle energieleveranciers. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gratis cadeau, een gratis tablet, korting of cashback op je contract.

Energie aanbiedingen vergelijken loont

Omdat energieleveranciers ieder jaar weer stunten met hoge kortingen en gratis cadeau’s, is het altijd de moeite waarde om energie aanbiedingen te vergelijken. Wij adviseren je om te kiezen voor een eenjarig contract met vaste tarieven. Zo weet je één jaar lang precies wat je gaat betalen, kan je na een jaar weer overstappen en kan je profiteren van mooie aanbiedingen!

Je krijgt vaak hoge kortingen op je jaarafrekening of cashback acties. Bij kortingen op je jaarafrekening wordt aan het einde van het jaar gekeken wat je verbruikt en betaald hebt. Vervolgens gaat daar je korting van af. Bij een cashback krijg je vaak na zes tot negen weken een bedrag op je rekening gestort.

Energie aanbiedingen met gratis kado vergelijken

Naast de hoge kortingen en cashbacks kan je ook altijd kiezen voor energie aanbiedingen met gratis kado. Een welkomstcadeau is zeer populair bij energieleveranciers om weg te geven. Zo kan je momenteel bijvoorbeeld kiezen voor een gratis FitBit, een Bol.com cadeaubon en een gratis tablet.

Bekijk altijd goed de voorwaarden, deze staan op de website helder uitgelicht. Vergelijk de nieuwe tarieven met je oude en reken uit je winst! Let op dat de energie aanbiedingen vaak tijdelijk zijn. Om de zoveel tijd komen er nieuwe aanbiedingen bij, maar gaan er ook weer aanbiedingen weg. Zie je een mooie energie aanbieding? Profiteer dan direct voordat je te laat bent. Bespaar zo gemakkelijk tientallen tot honderden euro’s per jaar!